Nimi  
Sähköposti  
Maa  
Kaupunki  
Osoite  
Hankintayksikkö / Yritys  
Ilmoittaudun  
Viesti  

Verkosto


Verkostomme tuottaa hankintayksiköille ja yrityksille yhteisen toimintamallin ja palvelualustan innovatiivisten hankintojen toteuttamiseen julkistenhankintojen ja innovaatioiden eritysasiantuntijoiden avustuksella.
 

hankintayksikkönä

 

Rekisteröitymällä palveluun saat käyttöösi Esikaupallisten hankintojen ja innovatiivisten ratkaisujen hankintaa koskevat toolkitit, joissa hankintayksikkö ohjataan  tuottamaan oikeat ja riittävät taustamateriaalit innovaatioiden hankintaa varten.

 

Asiantuntijana


Keräämme asiantuntijaverkostoa, tavoitteena tuottaa hankintayksiköille ja yrityksille innovaatiohankintohin liittyvää palvelua.

Tavoitteemme ei ole tuottaa tavanomaista hankintoihin liittyvää palvelua, vaan syvää hankintoihin ja innovaatioihin liittyvää asiantuntemusta edellyttävää palvelua.

 

Rekisteröitymällä asiantuntijaksi ilmoittaudut mahdolliseksi resurssiksi innovaatiolähtöisiin hankintoihin. Asiantuntijalta edellytetään vähintään kahdeksan vuoden kokemusta hankintojen toteuttamiseen littyvistä operatiivisista tehtävistä. Kokemukseksi hyväksytään sekä hankintayksikön että toimittajan roolissa suoritetut tehtävät.